Wednesday, April 27, 2011

Body / Baloh / Sarang Cincin

Body cincin ataupun juga disebut sarang cincin, atau baloh cincin, juga ada kami sediakan sama ada yang ready made ataupun tempahan lain/khas. Ianya daripada acuan perak sepuluh Kelantan.

Berikut kami paparkan sampel beberapa jenis body cincin yang biasa dipasang/ditatah dengan batu permata di Kelantan. Namun ada juga yang anda boleh lihat di posting dan entry-entry di sini yang mana design body cincinnya lebih hebat dan futuristik. Ianya perlu tempahan khas dengan tukang-tukang kami. Cuba lihat di sini.

Juga, jika anda mahukan design yang lebih hebat dan satu-satunya milik anda, dengan tatahan berlian asli yang mewah, kami akan menghantar ia kepada tukang di Kota Bangkok. Semuanya terserah kepada anda!

Paparan body cincin di bawah hanyalah sebagai sampel asas kepada anda. Body-body cincin ini baru sahaja kami keluarkan daripada acuan dan ianya belum melalui proses akhir-polishing. Selepas pelanggan bersetuju dan saiz batu kena dengan body tersebut, saiz jari akan di adjust dan polishing dan shining process akan kami lakukan.

Jika berkenan dengan mana-mana paten di bawah ini atau yang anda pilih di SINI, hubungi Nazman 0137318527 utk perbincangan lanjut.
Acuan Suasa


Acuan Suasa


Acuan Suasa


Acuan Suasa


Acuan Suasa


Acuan Suasa

0 comments: